Wysłany: 2007-10-05, 20:32 Problem z wyswietlaniem stron
Czesc,
Mam nastepujacy problem, nie wiem dlaczego na niektorych stronach nie wyswietla mi poprawnie zawartosci. Jave mam w najnowszej wersji, podobnie z Adobe Flash Player. Przeinstalowanie Java nic nie daje. Flash rowniez. Dla przykladu dolaczam zrzut z wielun.biz - nie widac shoutbox'a. Moze ktos mial podobny problem, albo wie, jak go rozwiazac?
Pozdrawiam cieplutko i przy okazji witam na forum.
Po jakimś czasie nieaktywności na forum zostajesz wylogowywana, a shoutbox jest widoczny tylko dla zalogowanych użytkowników. Sprawdź następnym razem odświeżając forum, jeśli taki problem się pojawi, czy jesteś zalogowana. Flash i Java nie mają tutaj absolutnie żadnego znaczenia.
Na ikonie wyśwetla mi 236,8 Kb/s. Niestety to nie mój komputer, a nie mogę się dodzwonić do kolegi. Co do http://wielun.biz/shoutbox_view.php chyba tylko tło mi się wyświetla. Zrzut w załączeniu. Raczej to nie jest wina forum, tak myślę, bo w interii nie mam reklam,na wp juz są. Sama nie wiem o co chodzi. Sprawdziałam z ciekawości, z tego, co się orientuję, nie ma tutaj zainstalowanej blokady reklam itp.
[ Dodano: 2007-10-05, 22:08 ]
aha, link który podałeś, otworzyłam po zalogowaniu.
Ferbik, dowiedziałam się o co chodzi. Kwestia konfiguracji. Nasza wina, więc wątek niepotrzebnie zakładałam. Przepraszam, ale jak już wcześniej wspomniałam to nie mój komputer.
Archdevil, wsystko standardowo pod względem instalacji (IE7, zapora windows), brak zainstalowanych dodatkowych filtrów/blokad. Tylko konfiguracja samej przeglądarki. Będzie działać, podobno. Nie mam więcej szczegółów o co konkretnie chodzi.
Dzięki.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum