Pizza b, dobra zwłaszcza taka co tu opisywał edzia i odziu i borsuk2003.
Choć niektórzy ludzie to non stop jedza pizze na obiad, z racji tego że nie chce im sie czegoś samemu zrobić...
Dla fanów pizzy dodam, że w sklepach można kupić gotowe ciasto do pizzy na którym kładziemy wszystkie dodatki.(można kupić w Carrefourze)
Kiedyś też sam z mamą bawiłem sie w robienie pizzy, tylko żeby z ciasta nie zrobił się placek drożdżowy, trzeba oddzielnie upiec pizze i później na nią jeszcze rzucić dodatki i jeszcze raz upiec. Czasem można potrzymać ze 2 dni w lodówce ciasto, to póxniej w trakcie pieczenia nie wyrasta ono aż tak bardzo i jest chrupiące...
jedno,co nie było dograne do końca-nikt mnie nie spytał jaki sos do tego,pomyślałem,ze może dostanę standardowo pomidorowy i czosnkowy (jak np.w Da Grasso) To co dostałem i myślałem,że jest sosem czosnkowym(wywnioskowałem po białym kolorze) okazało się majonezem! mam trochę kataru,jeszcze jutro spróbuję,ale czosnku ni ziół się w tym ani nie dowąchałem,ani nie dosmakowałem Chrzani mi się trochę telefon i może nie dosłyszałem podczasn zamawiania,więc może nie ma w tym niczyjej winy!
Standardowo zazwyczaj daje sie sos meksykański - taka troche ostrzejsza wersja sosu pomidorowego. Ale prawdopodobnie dostałeś czosnkowy - majonezu co do zasady nie dajemy. A że nasze sosy sa kupowane gotowe i nie robimy ich na miejscu, to mozliwe że sos czosnkowy był mało czosnkowy Chociaż to raczej ten katar...
Dla zainteresowanych dowozami - dowozy realizujemy w godzinach 9:00 - 23:00.
Koszt dowozu: przy zamówieniu do 10 zł - 3 zł, od 10 zł do 15 zł - 1 zł, powyżej 15 zł - gratis.
Rzeczywiście! na drugi dzień wyczułem bardzo delikatną woń,choć jak ktoś lubi aromat czosnku, to spokojnie można ze dwa ząbki dorzucić do opakowania sosu (może lepiej jedną,jakby ktoś nie chciał potem straszyć oddechem ) Dzięki bardzo za menu! Pozdrawiam!
Pomógł: 10 razy Wiek: 43 Dołączył: 21 Lip 2005 Posty: 1397 Otrzymał 5 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2007-09-12, 22:39
red napisał/a:
Tomek napisał/a:
zaznaczam, że w TR nie jadłem jeszcze NIC zupełenie, ale zamierzam to naprawić w najbliższy weekend
Z tym bedzie mały problem. Kuchnia w lokalu jest nieczynna z uwagi na mały remont. Lokal będzie otwarty tylko dzis na impreze (od godz. 21), w tą niedziele TR nieczynne.
Jadłem we wtorek wreszcie pizzę w TR. Jest kapitalna - faktycznie najlepsza w mieście. Of course tę ze szpinakiem
Sorki red, ale machnąłeś się z tymi godzinami
Wczoraj od 21.50 był już wyłączony telefon Trzeba było samemu po pizze podjechać
Godziny sa jak najbardziej aktualne. Tylko czasem trzeba troche cierpliwości przy dzwonieniu, zwłaszcza wieczorami i w weekendy. Nawet ja nie dodzwaniam sie często za pierwszym razem. A telefonu nie wyłaczamy NIGDY.
Z uwagi na ostatnie znaczne podwyżki cen produktów spożywczych (dotyczy do zwłaszca mąki i sera a więc głównych skladników pizzy) zmuszeni bylismy podnieść ceny w BIG BUFFALO. Mam nadzieję że nasi klienci to zrozumieją. Od 4 lat ceny nie zostały podniesione a koszty cały czas rosną. Dlatego zdecydowalismy się na ten ruch.
W załaczeniu aktualna ulotka BB.
Chcialbym również przeprosić wszystkich klientów za dluższy niż zwykle czas oczekiwania na pizze, zwłaszca w okresach natężonego ruchu (weekendowe wieczory). Związane jest to z chwilową awarią drugiego pieca, która mam nadzieję zostanie usunięta w ciagu kilku - kilkunastu dni.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum