Warning ! cookie path is empty! Check in in the Admin Control Panel or set it in the PhpMyAdmin table: prefix_config - cookie_path row
 Forum Index

FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups
RegisterRegister  Log inLog in

Previous topic «» Next topic
Dzien Kobiet 8 marca
Author Message
Ecomarta
Przyjeżdża na zakupy

Posted:     [ !!! ]

glizda przychodź(czy przypełzni raczej...hmmm... :D )!!! Będzie nas kilka także towarzystwa nie zabraknie :D

hasta
W trakcie przeprowadzki do Wielunia

[quote="DOMINATOR"]hasta napisał/a:
Zresztą nie pociąga mnie męski striptiz...

Wolisz damski Twisted Evil Bo ja wole damski n n n
[/quote]
też wole damski :D męski mnie nie przekonuje :twisted:

renia
Przyjeżdża na zakupy
blondynka ;)

Dziewczyny moze damy jakis pomysł włascicielowi Testa Rossy . Co byscie chciały zobaczyc w tym dniu zamiast Striptizu ??? [b][/b]

[size=9][ [i][b]Dodano[/b]: 2007-02-24, 16:20[/i] ][/size]
lub w innych dniach wczasie Postu

Jaro
Administrator
wielun.biz

Może następnym razem zorganizujemy damski strptiz, też takowy bym wolał co reszta na to :grin:

Ferbik
Administrator

Ale odbiegliście od tematu. Zrobił się temat o TestaRossie a nie o tym, jakie propozycje można wymyśleć na dzień kobiet. Proszę trzymać się wątku, bo następne posty nie w temacie będą kasowane.

nebiz
Przejeżdżał przez Wieluń

Trzymając się wątku :582:
Dawno temu znalazłem taki oto plakat :)

kwiaty.jpg
71 Time(s) 37.7 KB

Ecomarta
Przyjeżdża na zakupy

nebiz....wydrukuje sobie i na autku powiesze :D A co!!! :P Chociaż kwiatuszek zawsze miły....

glizda
Moderator
diablica

nebiz! Plakat jest super! I tak powinno być!! Panowie powinni nas szanować codziennie a nie tylko 8 marca!!!

renia
Przyjeżdża na zakupy
blondynka ;)

nebiz zgadzam sie w 100 % z tym co pisze na plakacie . Panowie szanujcie nas czesciej a nie tylko w jakies swieta !!! Co wy byscie bez nas zrobili .......

justi87
Czytał o Wieluniu

a ja myśle,że taki występ jaki jest w klubie testa rossa może byc...(kobiety pobawia się troszkę w miłym towarzystwie-oczywiście jesli ich faceci podejdą do całej sprawy ze zrozumieniem). całe szczęście ze wstęp mają tylko panie,bo faceci jak to faceci,na pewno by wszystko komentowali,a tak..pełna swoboda :)

[size=9][ [i][b]Dodano[/b]: 2007-03-09, 10:01[/i] ][/size]
i jeszcze trzymając się tematu-to na dzien kobiet zaproponowałabym-oprócz striptisu-hmmm...moze jakies konkursy albo karaoke????kurcze..nie mam pomysłu...z tego co widze,to w ten dzien są głownie organizowane striptisy :)

DOMINATOR
Przyjeżdża na zakupy

[quote="nebiz"]Dawno temu znalazłem taki oto plakat[/quote]
PLAKAT MISTRZ :twisted:

yampress
WIELUNIAK

kobity to tak ściamniają, że to dla nich odrażające taki pokaz. ale jak już znajdą się na takim pokazie to zachowują się gorzej jak faceci na pokazach rozbieranych kobiet.

Ecomarta
Przyjeżdża na zakupy

[quote="yampress"]kobity to tak ściamniają, że to dla nich odrażające taki pokaz. ale jak już znajdą się na takim pokazie to zachowują się gorzej jak faceci na pokazach rozbieranych kobiet.[/quote]
Ja nie ściemniałam :D Dla mnie panowie odrażający nie byli....Nawet pierwszy,który wszedł w kasku doprowadził mnie do ataku śmiechu.Ale rzeczywiście w TR na występie miałam czasem wrażenie,że należe do jakiejś innej rasy niż te panie co łapska do nich wyciągały....bleeee....Naprawde,chyba nie tak trudno zobaczyć faceta w stringach :D

DOMINATOR
Przyjeżdża na zakupy

[quote]kobity to tak ściamniają, że to dla nich odrażające taki pokaz. ale jak już znajdą się na takim pokazie to zachowują się gorzej jak faceci na pokazach rozbieranych kobiet.[/quote]
SWIęTA RACJA !!!!!!!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted:

glizda
Moderator
diablica

[quote="DOMINATOR"]Cytat:
kobity to tak ściamniają, że to dla nich odrażające taki pokaz. ale jak już znajdą się na takim pokazie to zachowują się gorzej jak faceci na pokazach rozbieranych kobiet.

SWIęTA RACJA !!!!!!!!!!!! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
[/quote]

A skąd wiesz [b]DOMINATOR[/b], że tak się panie zachowują?? byłeś kiedyś na takim pokazie??

Ferbik
Administrator

[b]glizda[/b], ja byłem i potwierdzam zdanie DOMINATORA :D

glizda
Moderator
diablica

[quote]glizda, ja byłem i potwierdzam zdanie DOMINATORA n
[/quote]

No i prawdę mówiac ja też muszę to potwierdzić :D :D :D :D

Sama byłam zaskoczona reakcją co niektórych pań :lol: :lol: :lol: