|
Cukiernia Eden . |
| Author |
Message |
renia
Przyjeżdża na zakupy blondynka ;)

|
Posted: Cukiernia Eden .
|
[ !!! ]
|
|
| Witam.Co napisalibyscie na ten Temat ???? |
| |
|
|
|
|
daff
Wieluniaczek

|
Posted:
|
[ !!! ]
|
|
A co konkretnie chcesz wiedzieć?
Adres? Nr telefonu? Zawartość menu...
:) |
|
|
|
|
renia
Przyjeżdża na zakupy blondynka ;)

|
Posted:
|
[ !!! ]
|
|
| Chce abyscie sie wypowiedzieli na ten temat.Co chcielibyscie zmienic w Edenie?Jaka obsługa? Menu? itd. |
|
|
|
|
alef
Ma stragan na targu

|
Posted:
|
[ !!! ]
|
|
[quote="reniaa_25"]Chce abyscie sie wypowiedzieli na ten temat.Co chcielibyscie zmienic w Edenie?Jaka obsługa? Menu? itd.[/quote]
Parking potrzebny, duży parking. |
|
|
|
|
Marta
WIELUNIAK

|
Posted:
|
[ !!! ]
|
|
[b]reniaa_25[/b], jak dla mnie wszystko jest OK. Chociaż parking by się przydał dla dojeżdżających, to fakt. Ale to sprawa drugorzędna jak dla mnie, ja i tak tam dochodzę :P
Byłabym bardzo szczęśliwa, jakby wprowadzono zakaz palenia, ale to raczej nierealne.
Trzeba powiedzieć, że w edenie są bardzo miłe panie kelnerki. Pozdrawiam :D |
|
|
|
|
zwyczajna
WIELUNIAK

|
Posted:
|
[ !!! ]
|
|
| Wieki tam nie byłam :sad: powiedzcie są jeszcze lody płonące? :lol: |
|
|
|
|
Długi
Przejeżdżał przez Wieluń

|
Posted:
|
[ !!! ]
|
|
| Parking na pierwszym miejscu i szefowa niech nie pali tyle fajek za barem :) |
|
|
|
|
hasta
W trakcie przeprowadzki do Wielunia

|
Posted:
|
[ !!! ]
|
|
| Jakoś się tak składa, że bywam tam raz na 100 lat :) |
|
|
|
|
karcia

|
Posted:
|
[ !!! ]
|
|
Dużo osób z Wielunia przychodzi do Edenu(nie wszyscy, ale znaczna większość).
Parking rzeczywiście przydałby się trochę większy. Ten obecny czasem jest wręcz niezauważalny. :wink:
Kiedyś w niedzielę czekaliśmy tam na pizzę 45 minut... Ale to zdarzyło się tylko raz. Może zły dzień. :? Wtedy zdenerwowaliśmy się, ale szybko nam przeszło.
Podoba mi się ta duża przestrzeń i wielkość lokalu w porównaniu do innych restauracji w Wieluniu.
Często w ogóle nie słyszę muzyki. Kiedy tak dużo osób rozmawia w tym samym momencie trudno mi zrozumieć dźwięki piosenek. No ale jeśli ktoś nie słyszy muzyki może sobie jeszcze Vivę pooglądać. :smile: To też mi się podoba.
Jak już wcześniej pisałam na tym forum, polecam mrożona kawę frappe. :) |
|
|
|
|
Ferbik
Administrator

|
Posted:
|
[ !!! ]
|
|
| Pizza powinna być na cieńszym cieście, a robi się tam coraz grubszą. |
|
|
|
|
glizda
Moderator diablica

|
Posted:
|
[ !!! ]
|
|
Bardzo lubie tam na lody i kawe chodzić!!
Denerwuje mnie tylko brak parkingu porządnego! |
|
|
|
|
gebbers
Dojeżdża PKSem

|
Posted:
|
[ !!! ]
|
|
na parking nie ma tam miejsca :( ale Ul Sw Barbary ma byc ulica jednokierunkowa wiec bedzie gdzie zaparkowac, a jesli juz ktos chce porzadnego parkingu to przypomne ze takowe jest przy skrzyzowaniu ul kopernika i sw Barbary :) 150m od lokalu.
Przeszkadz mi tam palenie tytoniu, poza tym jest super. oby wiecej takich lokali |
|
|
|
|
Kruk
Dojeżdża PKSem

|
Posted:
|
[ !!! ]
|
|
| Średnio... Jak na kawę z rodziną w niedzielne popołudnie to ok można iść na pizzę w sumie też ale nic poza tym. Mało ciekawy wystrój, a obsługa potrafi być niemiła przynajmniej ja się kilka razy spotkałem z takim zachowaniem. Eden? Jako ostateczność raczej, może dlatego że to nie mój klimat ;) |
|
|
|
|
miko 005
WIELUNIAK

|
Posted:
|
[ !!! ]
|
|
[b]Eden[/b], o rany pamiętam jak chodziłem tam na tzw randki ze swoją przyszłą żoną. A wtedy był to lokalik naprawdę kameralnej wielkości i chyba jedyny gdzie nie podawano alkoholu, dlatego idealny dla zakochanych, którzy w spokoju chcieli popatrzeć sobie w oczy :roll: . No niestety to już tylko wspomnienia :razz: , dlatego chętnie prześledzę wszystkie sugestie i może kiedyś….. .
Na którąś okrągłą rocznicę zaproszę tam swoją żonę. ;) :D :D |
|
|
|
|
karcia

|
Posted:
|
[ !!! ]
|
|
[quote="miko 005"]Na którąś okrągłą rocznicę zaproszę tam swoją żonę. [/quote]
Dobry pomysł [b]miko 005[/b], :) Z tego co piszesz widać, że Eden rzeczywiście sie zmienił... No ale miejsce to samo, więc mimo wszystko jakiś tam sentyment jest. :wink: |
|
|
|
|
Dominika
WIELUNIAK

|
Posted:
|
[ !!! ]
|
|
[b]miko005[/b] a po co czekac do okraglej rocznicy :?: :wink:
Faktycznie Eden jako sam lokal sie zmienil. Pamietam jak bylo tam max 6 stolikow, przy ktorych klienci prawie dotykali sie kolanami :lol: . Oczywiscie sa same mile wspomnienia :wink: , lody płonące a jakze ze sa 8) |
|
|
|
|
akirus

|
Posted:
|
[ !!! ]
|
|
parking z pewnościa by się przydał, co do tego"150 metrów dalej" to nie jestem przekonana bo mogłoby mi radyjko zginąć z auta,
sam lokal jest ok i to że jest tam dużo miejsca to raczej plus
ważne jest też to że ceny są przystępne dla każdego |
|
|
|
|
Lola
Czytał o Wieluniu optymistka

|
Posted:
|
[ !!! ]
|
|
| Miejsce jest ok ale nie smakują mi tam ani lody ani pizza niestety :P |
|
|
|
|
red
Moderator

|
Posted:
|
[ !!! ]
|
|
[quote="akirus"]parking z pewnościa by się przydał, co do tego"150 metrów dalej" to nie jestem przekonana bo mogłoby mi radyjko zginąć z auta,[/quote]
Nie przesadzajmy. Panel z radia zawsze można wyjąć. Poza tym o ile mi wiadomo, to radia z samochodow giną w naszym mieście sporadycznie. A nasza wygoda nie ma granic - najchętniej wjechalibysmy autem do samego lokalu (sam niestety jestem taki...).
To tak troche na marginesie głównego wątku - co do samego Edenu to wole sie nie wypowiadać, bo jestem z podobnej branży i siłą rzeczy moja wypowiedż nie jest obiektywna. |
|
|
|
|
Pszczółka
Przyjeżdża na zakupy

|
Posted:
|
[ !!! ]
|
|
do samej kawiarni nie mam nic.żadko tam bywam,chociarz pizza u nich jest dobra.mogłaby być na dowóz(bo chyba jeszcze nie ma takiego udogodnienia).
ale pani właścicielka, która obsługuje z papierosem w ustach to mnie się wogóle nie podoba. |
|
|
|
|
Marta
WIELUNIAK

|
Posted:
|
[ !!! ]
|
|
| Pizza dobra, zwłaszcza wegetariańska. Lody też, tylko szkoda, że jest w nich TAK DUŻO bitej śmietany. Mogłoby być więcej owoców zamiast tej śmietki. :wink: |
|
|
|
|
Ecomarta
Przyjeżdża na zakupy

|
Posted:
|
[ !!! ]
|
|
| Hmmm...lody dobre,pizza też,ale chodze tam tylko gdy musze(czyt.jestem blisko,albo za daleko) z prostego powodu: czuje sie tam jak w sklepie meblowym.Zero stylu,nawet nie moge napisać,że jest jakoś bo jest nijak. W przelocie zjeść coś,wypić ok.ale posiedzieć ze znajomymi-nigdy.;) |
|
|
|
|
mario's

|
Posted:
|
[ !!! ]
|
|
[quote="Pszczółka"]pani właścicielka, która obsługuje z papierosem w ustach to mnie się wogóle nie podoba.[/quote]
Podejście trosze nie takie :evil:
Nie dość że właścicielka za barem z papierosem to jeszcze to podejście do klienta : "proszę już kończyć bo czekają następni klienci na stolik" :evil: od tamtej pory lokal dla mnie nie istnieje za wyjątkiem zakupu np. tortu lub ciastek pod jakąś imprezke :D
Co do lokalu to ładnie zrobiony ale zupełnie bez klimatu.
Co do pizzy ( jest inna ale dobra ) cista , torty ( b.dobre ) |
|
|
|
|
Marta
WIELUNIAK

|
Posted:
|
[ !!! ]
|
|
Mnie się jeszcze nigdy nie zdarzyło, żeby mnie ktoś wyprosił ze stolika i mam nadzieję, że się nie zdarzy, bo się zrażę do tego lokalu, a jest tam naprawde przyjemnie i miło się siedzi tam ze znajomymi :)
Mnie ogólnie wystrój nie przeszkadza - ważne żeby było gdzie siedzieć :)
Noo a co do tortów to ja gdzie indziej nie zamawiam - tylko eden! Pychotka :D |
|
|
|
|
jenusia

|
Posted:
|
[ !!! ]
|
|
| ja ostatnimi czasy bywam tam dość często... nawet podoba mi sie tam :) pizza bardzo mi smakuje, lody i ciastka też, jednak nie przepadam za tortami z tamtąd... |
|
|
|
|
|
|