Warning ! cookie path is empty! Check in in the Admin Control Panel or set it in the PhpMyAdmin table: prefix_config - cookie_path row
 Forum Index

FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups
RegisterRegister  Log inLog in

Previous topic «» Next topic
Cukiernia Eden .
Author Message
renia
Przyjeżdża na zakupy
blondynka ;)

Posted:    Cukiernia Eden . [ !!! ]

Witam.Co napisalibyscie na ten Temat ????

daff
Wieluniaczek

Posted:     [ !!! ]

A co konkretnie chcesz wiedzieć?

Adres? Nr telefonu? Zawartość menu...
:)

renia
Przyjeżdża na zakupy
blondynka ;)

Chce abyscie sie wypowiedzieli na ten temat.Co chcielibyscie zmienic w Edenie?Jaka obsługa? Menu? itd.

alef
Ma stragan na targu

[quote="reniaa_25"]Chce abyscie sie wypowiedzieli na ten temat.Co chcielibyscie zmienic w Edenie?Jaka obsługa? Menu? itd.[/quote]
Parking potrzebny, duży parking.

Marta
WIELUNIAK

[b]reniaa_25[/b], jak dla mnie wszystko jest OK. Chociaż parking by się przydał dla dojeżdżających, to fakt. Ale to sprawa drugorzędna jak dla mnie, ja i tak tam dochodzę :P

Byłabym bardzo szczęśliwa, jakby wprowadzono zakaz palenia, ale to raczej nierealne.

Trzeba powiedzieć, że w edenie są bardzo miłe panie kelnerki. Pozdrawiam :D

zwyczajna
WIELUNIAK

Wieki tam nie byłam :sad: powiedzcie są jeszcze lody płonące? :lol:

Długi
Przejeżdżał przez Wieluń

Parking na pierwszym miejscu i szefowa niech nie pali tyle fajek za barem :)

hasta
W trakcie przeprowadzki do Wielunia

Jakoś się tak składa, że bywam tam raz na 100 lat :)

karcia

Dużo osób z Wielunia przychodzi do Edenu(nie wszyscy, ale znaczna większość).
Parking rzeczywiście przydałby się trochę większy. Ten obecny czasem jest wręcz niezauważalny. :wink:
Kiedyś w niedzielę czekaliśmy tam na pizzę 45 minut... Ale to zdarzyło się tylko raz. Może zły dzień. :? Wtedy zdenerwowaliśmy się, ale szybko nam przeszło.
Podoba mi się ta duża przestrzeń i wielkość lokalu w porównaniu do innych restauracji w Wieluniu.
Często w ogóle nie słyszę muzyki. Kiedy tak dużo osób rozmawia w tym samym momencie trudno mi zrozumieć dźwięki piosenek. No ale jeśli ktoś nie słyszy muzyki może sobie jeszcze Vivę pooglądać. :smile: To też mi się podoba.
Jak już wcześniej pisałam na tym forum, polecam mrożona kawę frappe. :)

Ferbik
Administrator

Pizza powinna być na cieńszym cieście, a robi się tam coraz grubszą.

glizda
Moderator
diablica

Bardzo lubie tam na lody i kawe chodzić!!

Denerwuje mnie tylko brak parkingu porządnego!

gebbers
Dojeżdża PKSem

na parking nie ma tam miejsca :( ale Ul Sw Barbary ma byc ulica jednokierunkowa wiec bedzie gdzie zaparkowac, a jesli juz ktos chce porzadnego parkingu to przypomne ze takowe jest przy skrzyzowaniu ul kopernika i sw Barbary :) 150m od lokalu.

Przeszkadz mi tam palenie tytoniu, poza tym jest super. oby wiecej takich lokali

Kruk
Dojeżdża PKSem

Średnio... Jak na kawę z rodziną w niedzielne popołudnie to ok można iść na pizzę w sumie też ale nic poza tym. Mało ciekawy wystrój, a obsługa potrafi być niemiła przynajmniej ja się kilka razy spotkałem z takim zachowaniem. Eden? Jako ostateczność raczej, może dlatego że to nie mój klimat ;)

miko 005
WIELUNIAK

[b]Eden[/b], o rany pamiętam jak chodziłem tam na tzw randki ze swoją przyszłą żoną. A wtedy był to lokalik naprawdę kameralnej wielkości i chyba jedyny gdzie nie podawano alkoholu, dlatego idealny dla zakochanych, którzy w spokoju chcieli popatrzeć sobie w oczy :roll: . No niestety to już tylko wspomnienia :razz: , dlatego chętnie prześledzę wszystkie sugestie i może kiedyś….. .
Na którąś okrągłą rocznicę zaproszę tam swoją żonę. ;) :D :D

karcia

[quote="miko 005"]Na którąś okrągłą rocznicę zaproszę tam swoją żonę. [/quote]
Dobry pomysł [b]miko 005[/b], :) Z tego co piszesz widać, że Eden rzeczywiście sie zmienił... No ale miejsce to samo, więc mimo wszystko jakiś tam sentyment jest. :wink:

Dominika
WIELUNIAK

[b]miko005[/b] a po co czekac do okraglej rocznicy :?: :wink:
Faktycznie Eden jako sam lokal sie zmienil. Pamietam jak bylo tam max 6 stolikow, przy ktorych klienci prawie dotykali sie kolanami :lol: . Oczywiscie sa same mile wspomnienia :wink: , lody płonące a jakze ze sa 8)

akirus

parking z pewnościa by się przydał, co do tego"150 metrów dalej" to nie jestem przekonana bo mogłoby mi radyjko zginąć z auta,
sam lokal jest ok i to że jest tam dużo miejsca to raczej plus
ważne jest też to że ceny są przystępne dla każdego

Lola
Czytał o Wieluniu
optymistka

Miejsce jest ok ale nie smakują mi tam ani lody ani pizza niestety :P

red
Moderator

[quote="akirus"]parking z pewnościa by się przydał, co do tego"150 metrów dalej" to nie jestem przekonana bo mogłoby mi radyjko zginąć z auta,[/quote]
Nie przesadzajmy. Panel z radia zawsze można wyjąć. Poza tym o ile mi wiadomo, to radia z samochodow giną w naszym mieście sporadycznie. A nasza wygoda nie ma granic - najchętniej wjechalibysmy autem do samego lokalu (sam niestety jestem taki...).
To tak troche na marginesie głównego wątku - co do samego Edenu to wole sie nie wypowiadać, bo jestem z podobnej branży i siłą rzeczy moja wypowiedż nie jest obiektywna.

Pszczółka
Przyjeżdża na zakupy

do samej kawiarni nie mam nic.żadko tam bywam,chociarz pizza u nich jest dobra.mogłaby być na dowóz(bo chyba jeszcze nie ma takiego udogodnienia).
ale pani właścicielka, która obsługuje z papierosem w ustach to mnie się wogóle nie podoba.

Marta
WIELUNIAK

Pizza dobra, zwłaszcza wegetariańska. Lody też, tylko szkoda, że jest w nich TAK DUŻO bitej śmietany. Mogłoby być więcej owoców zamiast tej śmietki. :wink:

Ecomarta
Przyjeżdża na zakupy

Hmmm...lody dobre,pizza też,ale chodze tam tylko gdy musze(czyt.jestem blisko,albo za daleko) z prostego powodu: czuje sie tam jak w sklepie meblowym.Zero stylu,nawet nie moge napisać,że jest jakoś bo jest nijak. W przelocie zjeść coś,wypić ok.ale posiedzieć ze znajomymi-nigdy.;)

mario's

[quote="Pszczółka"]pani właścicielka, która obsługuje z papierosem w ustach to mnie się wogóle nie podoba.[/quote]
Podejście trosze nie takie :evil:
Nie dość że właścicielka za barem z papierosem to jeszcze to podejście do klienta : "proszę już kończyć bo czekają następni klienci na stolik" :evil: od tamtej pory lokal dla mnie nie istnieje za wyjątkiem zakupu np. tortu lub ciastek pod jakąś imprezke :D
Co do lokalu to ładnie zrobiony ale zupełnie bez klimatu.
Co do pizzy ( jest inna ale dobra ) cista , torty ( b.dobre )

Marta
WIELUNIAK

Mnie się jeszcze nigdy nie zdarzyło, żeby mnie ktoś wyprosił ze stolika i mam nadzieję, że się nie zdarzy, bo się zrażę do tego lokalu, a jest tam naprawde przyjemnie i miło się siedzi tam ze znajomymi :)

Mnie ogólnie wystrój nie przeszkadza - ważne żeby było gdzie siedzieć :)

Noo a co do tortów to ja gdzie indziej nie zamawiam - tylko eden! Pychotka :D

jenusia

ja ostatnimi czasy bywam tam dość często... nawet podoba mi sie tam :) pizza bardzo mi smakuje, lody i ciastka też, jednak nie przepadam za tortami z tamtąd...

[ REPLY ]
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum
Add this topic to your bookmarks
Printable version

Jump to: