Te studia nauczyły mnie natomiast między innymi tego, żeby nie zwracać szczególnej uwagi na papiery - bo ważniejsze jest to co dana osoba ma w głowie. Niestety stało się tak, że studia wyższe kończą w dzisiejszych czasach osoby, które jeszcze kilkanaście lat temu miałyby poważne problemy ze skończeniem liceum.
Pomogła: 12 razy Wiek: 43 Dołączyła: 17 Lis 2005 Posty: 1648 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2007-01-09, 12:24
Lesiu napisał/a:
porzeniosła się do Prywatnej uczelni też w Częstochowie.
o prywatnych uczelniach w Częstochowie to można by oddzielny temat założyć
od wielu osób słyszałam, że Częstochowa i Opole to najbardziej korupcjogenne (jest takie słowo? ) miejsca w Polsce, jeśli chodzi o szkolnictwo. Kropka.
Na początku na Politechnikę przyjmują pełno ludzi ale po pierwszym roku a nawet już po pierwszej sesji ponad połowa rezygnuje (mam bardzo wielu takich kolegów- a tacy którzy sie mecza dalej w tej szkole uczą sie całymi dniami a i tak nie zdają kolosów .. i wtedy mówia że matematyka w liceum a matematyka na Polibudzie to ogromna różnica - i ja im wierze
_________________ ,,Ludzie nigdy nie wiedzą, że są szczęśliwi, wiedzą tylko, kiedy byli szczęśliwi..."
Ja jestem na Politechnice Śląskiej w Gliwicach i przepełznąłem trzy semestry z matmy i teraz jakoś nie narzekam. A wręcz spodobało mi się Polibuda to jest to Wiwat państwowe uczelnie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum