TAXI GROSZ w Wieluniu !!! |
Author |
Message |
Ferbik
Administrator

|
Posted: TAXI GROSZ w Wieluniu !!!
|
[ !!! ]
|
|
Chciałem z przyjemnością poinformować, że pojawiła się u nas firma taksówkarska Taxi "Grosz".
Cena to 6 zł w obrębie miasta, dojazd do klienta gratis,
poza miastem cena do uzgodnienia,
dowożenie zakupów na telefon,
dowożenie i odbieranie dzieci ze szkół, przedszkoli itp.
Telefon do Taxi GROSZ: [b]663 503 503[/b]
Myślę, że to bardzo dobra informacja. |
|
|
|
|
Paulina
Ma stragan na targu

|
Posted:
|
[ !!! ]
|
|
To jest bardzo dobry pomysł :)
Takie taxi istnieje w np. Sieradzu i cieszy się bardzo dużym zainteresowaniem :) |
|
|
|
stanmarc
Mieszka pod Wieluniem

|
Posted:
|
[ !!! ]
|
|
[quote="Ferbik"]Myślę, że to bardzo dobra informacja.[/quote]
Oj tak, tak. Już wiem jak będę wracał z firmowych imprez :D |
|
|
|
miko 005
WIELUNIAK

|
Posted:
|
[ !!! ]
|
|
[b]Ferbik[/b], no fakt wiadomość godna uwagi.
Jakbyś jeszcze podał jakieś telefony bądż inne namiary na ową firmę przewozową :?:
No to dzięki. ;) |
|
|
|
Ferbik
Administrator

|
Posted:
|
[ !!! ]
|
|
Telefon do Taxi GROSZ: [b]663 503 503[/b]. Postój jest na przeciwko Kościoła NMP, przy Bramie Kaliskiej, przy pomniku nauczycieli, gdzie był stary dworzec PKS |
|
|
|
Jaro
Administrator wielun.biz

|
Posted:
|
[ !!! ]
|
|
Bardzo dobra informacja :706: |
|
|
|
Kamrat
Dojeżdża PKSem

|
Posted:
|
[ !!! ]
|
|
Świetny pomysł.
[b]BRAWO>[/b] :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
|
|
|
baltazar
Przyjeżdża na zakupy

|
Posted:
|
[ !!! ]
|
|
Korzystałem i mogę wystawić pozytywny komentarz :D
Dostałem zniżkę (1 zł), ponieważ powołałem się na forum :D Może tak wprowadzić jakiś system zniżek dla forumowiczów??? |
|
|
|
Tomek
W trakcie przeprowadzki do Wielunia

|
Posted:
|
[ !!! ]
|
|
Doskonały pomysł - wreszcie normalne taxi w Wieluniu!!! |
|
|
|
Ferbik
Administrator

|
Posted:
|
[ !!! ]
|
|
Konkurencja jest zdrowa i myślę, że to TAXI ma jak najbardziej rację bytu. Dodam też, że po nowym roku taksówek z tej firmy ma być około sześciu. |
|
|
|
ourson
Moderator

|
Posted:
|
[ !!! ]
|
|
A ja dodam, że w nocy (wg informacji jaką uzyskałem telefonicznie) koszt to również 6 zł ;-) |
|
|
|
Albert
Przejeżdżał przez Wieluń

|
Posted:
|
[ !!! ]
|
|
Na ten temat w Dzienniku Łódzkim:
http://egazeta.dziennik.lodz.pl/start.php?kalendarzRok=2006&kalendarzMiesiac=11&kalendarzDzien=07&mutacja=3
na stronie 10. |
|
|
|
Ferbik
Administrator

|
Posted:
|
[ !!! ]
|
|
Utrudnianie prowadzenia biznesu na naszym lokalnym rynku przez Urzędy to standard.
Myślę, że na naszą pomoc jako forum Taxi Grosz może liczyć. |
|
|
|
Łukasz22
Słyszał o Wieluniu

|
Posted:
|
[ !!! ]
|
|
w nocy 6zl narescie szybciej bede w domku :razz: |
|
|
|
saint [Deleted]
|
|
|
|
miko 005
WIELUNIAK

|
Posted:
|
[ !!! ]
|
|
[quote="Łukasz22"]w nocy 6zl narescie szybciej bede w domku [/quote]
Hihihi, pewnie nie aż tak szybko. :D Z tego co widzę to gościu posiada 1 (jeden) pojazd.
A w zakrapiane weekendy zapotrzebowanie może być duże, ale próbować warto. :P
Zawsze można jeszcze z korzystać z usług tradycyjnej TAXI. Choć to już droższy, o wiele droższy biznes. :shock:
Zostaje jeszcze lawirowanie po wieluńskich ulicach, ale można się narazić małżonce. ;) |
|
|
|
Ferbik
Administrator

|
Posted:
|
[ !!! ]
|
|
Rozmawiałem z właścicielem, poinformował mnie, że przed nowym rokiem wprowadzi jeszcze parę taksówek. |
|
|
|
Lesiu
Wieluniaczek

|
Posted:
|
[ !!! ]
|
|
[quote="Ferbik"]ałem z właścicielem, poinformował mnie, że przed nowym rokiem wprowadzi jeszcze parę taksówek.[/quote]
Jeżeli zwiększy sie popyt na TAXI Grosz , to jasna sprawa ze musi być więcej pojazdów :) |
|
|
|
Archdevil
Administrator pan piekła

|
Posted:
|
[ !!! ]
|
|
Wypowiem się również już jako klient - bardzo dobrze, że w końcu mamy taxi o normalnej, a przede wszystkim - konkurencyjnej cenie :) |
|
|
|
scottie
Przejeżdżał przez Wieluń

|
Posted:
|
[ !!! ]
|
|
no tak wszystko to pieknie wyglada ... ale wiecej taryf musi byc ... ostatnio moja znajoma czekala 30 minut i sie nie doczekala ... poszla na piechte... oczywiscei nie mam zmaiaru tu negowac tej instytucji , ale jak tak dalej pojdzie to bedzie wiecej negatywnych komentarzy niz tych pozytywów.... |
|
|
|
Jaro
Administrator wielun.biz

|
Posted:
|
[ !!! ]
|
|
Dołączam do grona zadowolonych klientów GROSZ TAXI :grin: |
|
|
|
Ferbik
Administrator

|
Posted:
|
[ !!! ]
|
|
Chciałem poinformować, że już za kilka dni powinny być wprowadzone dodatkowe samochody. |
|
|
|
Dominika
WIELUNIAK

|
Posted:
|
[ !!! ]
|
|
Oczywiscie pozdrawiam Pana z TAXI GROSZ :!: Mialam przyjemnosc jechac w sobote, szczerze wspolczuje-goraca linia- dajcie sie tez czlowiekowi wyspac ;-)
Pozdrawiam, Dominika :D |
|
|
|
Ferbik
Administrator

|
Posted:
|
[ !!! ]
|
|
W imieniu właściciela korporacji TAXI Grosz w Wieluniu chciałem serdecznie przeprosić za problemy z komunikacją w tejże sieci, z tego względu iż Grosz ma cholernie duży popyt, dodzwonić się czasami nie można (nie wspominam nawet o czasie i ilości kursów), ale obiecał, że od przyszłego poniedziałku licząc od jutra (czyli za tydzień - dla tych co nie potrafią liczyć ;) ) wprowadzi dodatkowych kilka aut. Łączy pozdrowienia i zaprasza do korzystania z usług :) |
|
|
|
Paulina
Ma stragan na targu

|
Posted:
|
[ !!! ]
|
|
Gorąco pozdrawiamy Pana TAXI GROSZ w sobote uratowal mi zycie ;) bo nie wiem jak bym dotarala do domu :D
Serdecznie dziekuje :) |
|
|
|
|