Musze Ci przyznać rację jeśli chodzi o Towarowy - zawsze miła obsługa. W Kokosie też jest ok, no ale widać już większy dystans między obsługą, a klientem. A najbardziej nie lubię chodzić do delikatesów i robię to tylko kiedy naprawdę nie ma już wyjścia..
Nie chodzi o to, żeby wchodzić w cztery litery. Wystarczy być po prostu pozytywnie nastawionym, a nie wiecznie nabuzowanym.
Czy tylko dla mnie te niby "duże" pizze są takie małe? z La Spezi jeszcze ujdzie,ale z Buffalo to poraszka.Gdyby nie druga "duża" gratis to nie było by nawet do czego siadac we dwóch.
Ostatnio sam wciągnąłem duża z LS, a innym razem półtora "dużej" z BB.
Czy tylko dla mnie te niby "duże" pizze są takie małe? z La Spezi jeszcze ujdzie,ale z Buffalo to poraszka.Gdyby nie druga "duża" gratis to nie było by nawet do czego siadac we dwóch.
Ostatnio sam wciągnąłem duża z LS, a innym razem półtora "dużej" z BB.
Nie ma u nas jakiś większych w podobnej cenie?
NIe,nie jestem grubasem
Nie wiem czy jesteś grubasem ale żarłokiem chyba tak. Osobiście nigdy nie udało mi się zjeść więcej niż pół dużej pizzy z BB (a mały nie jestem) i ze zdumieniem obserwowałem osoby, które były w stanie zjeść cała pizzę samemu (widziałem to dosłownie ze 3 razy). Kurcze - osobiście postawię ci dwie duże jak zjesz 1,5 dużej w mojej obecności!
Poza tym masz wyraźnie zaznaczoną średnicę i tego się trzeba trzymać.
To ja może o czymś innym. Miałam okazję ostatnio jeść pizze w Latakii. Nowe miejsce na plus oczywiście. Niestety pizza bez smaku, a jadłam dwa rodzaje. Jedna lepsza od drugiej, ale jednak dalej obie beznadziejne. Nie polecam. Nie wiem czy się coś zmieniło, bo kiedyś jadłam pizze w Latakii i były ok, a teraz to jakaś porażka. Może tylko mi się tak wydaje, bo robią lepsze pizze w innych pizzeriach? Sama nie wiem. W każdym razie teraz Latakia uplasowała się u mnie na ostatnim miejscu.
A ja byłem dzisiaj pierwszy raz w nowej Latakii na miejscu, wcześniej raz brałem na wynos, a w starej lokalizacji byłem stałym klientem i pizza była tak dobra (tradycyjnie z salami), że właśnie szukam na Allegro pokrowca na pizzę aby ją wozić na drugi koniec miasta (gdzie mieszkam) i nie chcę aby mi ostygła. Jak dla mnie Latakia is The best.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum