Pomógł: 42 razy Wiek: 58 Dołączył: 04 Mar 2006 Posty: 4309 Piwa: 76/53 Skąd: wieluń
Wysłany: 2012-05-26, 11:36 Dzień Matki
Kochana mamo, dziękuje Ci za to że jesteś. A przepraszam za to, co złego uczyniłem.
Dziękuję za Twoją opiekę. Przepraszam, że nie zawsze to doceniałem.
Kocham cię mamo!!!
dla mamy.gif
Plik ściągnięto 18489 raz(y) 94,22 KB
_________________ Im dłużej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta.
Maciej W trakcie przeprowadzki do Wielunia EWI w Sercu
Pomógł: 13 razy Wiek: 48 Dołączył: 24 Mar 2009 Posty: 1155 Piwa: 5/6 Skąd: EWI-OOL
Wysłany: 2012-05-26, 20:56
Cytat:
Kochana mamo, dziękuje Ci za to że jesteś. A przepraszam za to, co złego uczyniłem.
Dziękuję za Twoją opiekę. Przepraszam, że nie zawsze to doceniałem.
Kocham cię mamo!!!
+1
_________________ Jeśli pozwolisz, by robactwo się rozmnożyło, rodzą się prawa robactwa. I rodzą się piewcy, którzy będą je wysławiać.
Antoine de Saint-Exupery
Pomogła: 12 razy Wiek: 44 Dołączyła: 18 Maj 2010 Posty: 699 Piwa: 16/34 Skąd: Osjaków/Wydrzyn
Wysłany: 2012-05-26, 22:57
Zdążyłam przed północą ...
Dzisiaj składam ci Mamo
Najlepsze życzenia
Za twe przykrości, za twe cierpienia
Za noce bolesne, za noce czułe
Za wszystko Mamo dziś ci dziękuje
Dziś jestem dorosła a ty nieraz szlochasz
Ty jesteś moja matka i za to cię kocham
_________________ "Kobiety rodzą się aniołami, ale kiedy życie połamie im skrzydła - pozostaje już tylko latanie na miotle"
Jednego nie rozumiem. Na ch*j w necie, na forum??? Nie można osobiście czy chociaż przez telefon, a jeśli już nie na tym świecie to odwiedzić grób na cmentarzu?
Rozumiem, że świat coraz bardziej wchodzi do internetu, no ale bez przesady...
Maciej W trakcie przeprowadzki do Wielunia EWI w Sercu
Pomógł: 13 razy Wiek: 48 Dołączył: 24 Mar 2009 Posty: 1155 Piwa: 5/6 Skąd: EWI-OOL
Wysłany: 2012-05-27, 10:02
waldex napisał/a:
Nie można osobiście czy chociaż przez telefon
waldex wyluzuj , do swojej rodzicielki dzwoniłem wczoraj dwa razy , dzisiaj uderzam osobiście z kwiatami .
_________________ Jeśli pozwolisz, by robactwo się rozmnożyło, rodzą się prawa robactwa. I rodzą się piewcy, którzy będą je wysławiać.
Antoine de Saint-Exupery
Pomógł: 42 razy Wiek: 58 Dołączył: 04 Mar 2006 Posty: 4309 Piwa: 76/53 Skąd: wieluń
Wysłany: 2012-05-28, 09:41
waldex napisał/a:
Jednego nie rozumiem. Na ch*j w necie, na forum??? Nie można osobiście czy chociaż przez telefon,
Bo między innymi po to też ten net stworzono.
Ja byłem osobiście, jeszcze przed wyrażeniem swych uczuć do swojej mamy tutaj. Usłyszała dokładnie to samo co zamieściłem na forum. A po co, chyba też po to aby taki .... zastanawiał się i dziwił, że net może służyć również do miłych celów, a nie tylko do wpisów typu;
Cytat:
Na ch*j w necie
waldex, ale byłeś osobiście?
_________________ Im dłużej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta.
Jednego nie rozumiem. Na ch*j w necie, na forum??? Nie można osobiście czy chociaż przez telefon,
Bo między innymi po to też ten net stworzono.
Ja byłem osobiście, jeszcze przed wyrażeniem swych uczuć do swojej mamy tutaj. Usłyszała dokładnie to samo co zamieściłem na forum. A po co, chyba też po to aby taki .... zastanawiał się i dziwił, że net może służyć również do miłych celów, a nie tylko do wpisów typu;
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum