Z góry przepraszam jeżeli już taki temat istniał ale
słyszałem że 08.05.2010r. ma się odbyć pętla Wieluńska?
słyszeliście coś na ten temat? jeżeli tak to piszcie
ps. do mnie doszły słuchy że trasa tego biegu ma być prawie taka sama możliwe że bedzie skrócona około 300m:) ale nie wiem czy to prawdziwa informacja:))
ja słyszałam coś na temat od nauczycielki wf. Wiem tylko że od razu po rozpoczęciu biegną dziewczeta ze szkół ponadgimnazjalnych, czyli o godzinie 14 na 1 500 km.
A chyba na końcu ma być ten maraton na 2 500 m.
Ostatnio zmieniony przez wielunianka1992 2010-04-25, 17:16, w całości zmieniany 1 raz
organizator: Międzyszkolny Ośrodek Sportowy w Wieluniu
Wieluń 08.05.2010 14.00 Plac Legionów
14.00 Otwarcie zawodów.
Biegi szkolne
16.10 Bieg główny
16.40 Zakończenie zawodów
Gimnazja biegają na 1000m
Szkoły ponadgimnazjalne 1500m
Bieg główny 2500m - bez ograniczeń wiekowych
Od siebie dodam, iż trasa biegu głównego jest ciekawa, biegnie przez samo centrum Wielunia. Ulice: Narutowicza, Plac legionów, królewska, barycz, augustiańska, Zamenhofa.
Pomógł: 53 razy Dołączył: 26 Sie 2006 Posty: 3747 Piwa: 39/17 Skąd: z Wielunia
Wysłany: 2010-05-08, 22:24
byłem *stop* biegałem *stop* dotarłem do mety na biegu głównym *stop* pogoda wytrzymała *stop* będę za rok *stop*
_________________ "Przed skorzystaniem z forum zapoznaj się z treścią regulaminu dołączonego do niego bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą gdyż każdy post niewłaściwie napisany lub zrozumiany zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum