Warning ! cookie path is empty! Check in in the Admin Control Panel or set it in the PhpMyAdmin table: prefix_config - cookie_path row
 Forum Index

FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups
RegisterRegister  Log inLog in

Previous topic «» Next topic
By The Way
Author Message
wieluń1975
Przejeżdżał przez Wieluń

Posted:     [ !!! ]

[quote="MATRIX"]podobno początek sierpnia[/quote]

Coś ruszyło :) Drzwi wejściowe są zaklejone białym papierem :) <a nie były>

mario's
W trakcie przeprowadzki do Wielunia

Otwarcie lokalu przewidziane na 15 sierpnia. Już dziś zapraszam na oficjalną strone www.by-the-way.pl na której będziemy informować o godzinach otwarcia lokalu jak i dokładnym termine startu.

yabos
Wieluniaczek

Tak co do strony... Bardzo fajna, ale mało co wkurza mnie tak jak muzyka na stronce. I pierwsze co robię po wejściu to szukam jakiegoś przycisku którym mogę ją wyłączyć. Tutaj nie jest zła, jakieś spokojne dźwięki, ale u mnie prawie zawsze uruchomiony jest winamp albo wieża i dodatkowa muzyka, tak samo jak jak pop-upy, przeszkadza.

Alicja
Dojeżdża PKSem

Zapowiada się niezły lokal. Bardzo się cieszę, że w końcu będzie można posłuchać funk'u. [b]mario's[/b] mam nadzieję, że będziecie grać też smooth jazz...

creative
Przyjeżdża na zakupy

to juz pewne ze 15?

mario's

[quote="Alicja"]mario's mam nadzieję, że będziecie grać też smooth jazz...[/quote]

z pewnością smooth jazz też się pojawi :)

[quote="creative"]to juz pewne ze 15?[/quote]

raczej tak :)

c0o
Przejeżdżał przez Wieluń

[quote]mario's napisał/a:
Jakiego piwa chcieli byście się napić w lokalu ?
[/quote]

PERŁA :!: :!: Pychota :D

[quote]Perła - marka piwa popularnego przede wszystkim na Lubelszczyźnie. Jest produkowane przez Perła Browary Lubelskie. Dostępne jest w butelkach zwrotnych, a także bezzwrotnych o pojemności 0,5 litra oraz w puszkach o takiej samej pojemności.

Piwo to wytwarzane jest przez browar w Lublinie i Zwierzyńcu.[/quote]

Co do stronki www fajnia ;) muzyczka spox :]

jedno co zauważyłem to jak powiększam okno przeglądarki (Firefox) to napis Copyright przemieszcza mi się na środek stronki.... :roll:

mario's

[quote="c0o"]PERŁA Pychota [/quote]

dziękuje za dalsze wskazówki i zachęcam do dalszych wypowiedzi gdyż do 15 sierpnia jeszcze troszke czasu zostało ;)

[quote="c0o"]jedno co zauważyłem to jak powiększam okno przeglądarki (Firefox) to napis Copyright przemieszcza mi się na środek stronki.... [/quote]

dzięki za uwage moze jakiś błąd w skrypcie, przekaze adminowi
pozdro

Alicja
Dojeżdża PKSem

Jeśli chodzi o piwo to nic wyrachowanego - Grolsch albo Beck's.

Maciej
EWI w Sercu

Jeśli mowa o piwie , TUBORG , choćby kosztowało dziesięć złotych za pół litra to jestem . Człowiek nie wynalazł lepszego :)

dfw76
Słyszał o Wieluniu

[quote="mario's"]Otwarcie lokalu przewidziane na 15 sierpnia.[/quote]

Witam. Czy lokal już otwarty ? Jakieś opinie ?

chlopczyk
Przyjeżdża na zakupy

zdaje się, że czas BTW minął jeszcze przed otwarciem :) :P

dfw76
Słyszał o Wieluniu

[quote="wieluń1975"]Drzwi wejściowe są zaklejone białym papierem :)[/quote]

Dalej zaklejone - dziś tam przejeżdżałam , chyba nic tam nie rusza oprócz tego białego papieru :D

[quote="Alicja"]Zapowiada się niezły lokal. Bardzo się cieszę, że w końcu będzie można posłuchać funk'u[/quote]
Marzenia ściętej głowy :twisted:

MATRIX
[Deleted]

Widzę że w Wieluniu to społeczeństwo jest zakłamane jak mało gdzie, oczywiście nie wszyscy ale jeden z drugim nic nie zrobi żeby móc się czymś pochwalić tylko krytykują innych. W dużej mierze jest to obiaw zazdrości ale również fałszywości.
Mam nadzieje marios że się tym nie przejmujesz i będziesz robił swoje. Jeszcze jedno nie przejmuj się tym tematem o który wspominałeś, na pewno będzie ok. Choć ta zmiana lokalizacji nie była by złym pomysłem. Trzymam kciuki i życzę powodzonka :)

dfw76
Słyszał o Wieluniu

[quote="MATRIX"]Widzę że w Wieluniu to społeczeństwo jest zakłamane[/quote]
Oj strasznie !!! Obiecują że otworzą a tu nici :cry:

[quote="MATRIX"]jeden z drugim nic nie zrobi żeby móc się czymś pochwalić tylko krytykują innych[/quote]
Może mam pomóc w podżyrowaniu kredytu :twisted:

[quote="MATRIX"]Trzymam kciuki i życzę powodzonka[/quote]
Ja również mocno trzymam kciuki , mam nadzieję że wkońcu będę mogła poznać to wspaniałe miejsce i zrelaksować się :grin:

chlopczyk
Przyjeżdża na zakupy

Matrix odwieczny obrońca "mariosika" i najbardziej obiektywna osoba na forum.

[quote="dfw76"][quote="MATRIX"]Widzę że w Wieluniu to społeczeństwo jest zakłamane[/quote]
Oj strasznie !!! Obiecują że otworzą a tu nici :cry:

[/quote]

A tu takie plany i zapytania o opinię potencjalnych klientów: jakie piwo? jaka muza? jakie naleśniki?... A to wszystko zaczęte od d... strony, bo najpierw trzeba zrobić kosztorys i obliczyć czy kogoś stać na otwarcie takiego lokalu. JAk nie, to trzeba może zacząć od catringu i gotowania w domu :P
Więc jak to się mówi LICZ SIŁY NA ZAMIARY!

dfw76
Słyszał o Wieluniu

[quote="chlopczyk"]Matrix odwieczny obrońca "mariosika"[/quote]
A może to jedna i ta sama osoba ale pod dwoma nickami :evil:

chlopczyk
Przyjeżdża na zakupy

[quote="dfw76"]
A może to jedna i ta sama osoba ale pod dwoma nickami :evil:[/quote]

Oj chyba przesadziłeś. Przecież w regulaminie forum jest to niedozwolone. A przecież chyba były moderator nie złamał by regulaminu. Chyba, że sam się musi dowartościowywać.... A takie wrażenie można odnieść czytając posty Matrixa... Albo jest najzwyczajniej zakochany... w koledze. :P

Gregg Sparrow
[Deleted]

[color=green]Skończcie natychmiast te docinki... inaczej posypią się ostrzeżenia i banany :roll:
[/color]

MATRIX
[Deleted]

[quote="dfw76"]Oj strasznie !!! Obiecują że otworzą a tu nici [/quote]

WYdej mi się że właściciel wyraził się jasno w swoich wcześniejszych postach, są sprawy które trzeba przejść i podawał przypuszczalny termin otwarcia. Da Grasso też otwierało się tyle czasu mimo że było wszystko gotowe:P później się zamknęło a tacy jak wy wieszali odrazu na lokalu psy, dzis ma się doskonale :)

[quote="dfw76"]Może mam pomóc w podżyrowaniu kredytu [/quote]

Jesteś zbędny kolego, takich jak Ty powinno się wrzucać do wora troli bo wystarczy przeczytać Twoje 5 postów żeby wyrobić sobie opinie po co tu się zalogowałeś

[quote="chlopczyk"]Matrix odwieczny obrońca "mariosika" i najbardziej obiektywna osoba na forum. [/quote]

Tak masz racje ! Obrońcą byłem i będę , w przeciwieństwie do Ciebie znam chłopaka i wiem że chce zrobić coś dla miasta i jego mieszkańców a nie siedzieć na (słowo wymoderowano)

[quote="chlopczyk"]A tu takie plany i zapytania o opinię potencjalnych klientów: jakie piwo? jaka muza? jakie naleśniki?... A to wszystko zaczęte od d... strony, bo najpierw trzeba zrobić kosztorys i obliczyć czy kogoś stać na otwarcie takiego lokalu.[/quote]

Co Ty możesz wiedzieć kolego, dobrze się siedzi z drugiej strony szkiełka i krytykuje a tu wcale nie chodzi w tym momencie o finanse , przynajmniej w kwesti otwarcia lokalu

[quote="dfw76"]A może to jedna i ta sama osoba ale pod dwoma nickami [/quote]

śmieszny jesteś i tyle Ci powiem, pojawiłeś się na forum tylko i wyłącznie żeby oczerniać i wypisywać brednie na temat Mariusza i lokalu, mam nadzieje że administracja zauważy Twoje śmiecenie i trolowanie

[quote="chlopczyk"]Oj chyba przesadziłeś. Przecież w regulaminie forum jest to niedozwolone.[/quote]

Dobrze że znasz regulamin. szkoda tylko że to drwina z Twoje strony !

[quote="gregg"]Skończcie natychmiast te docinki... inaczej posypią się ostrzeżenia i banany [/quote]

Dziękuje za w miare szybie zareagowanie w temacie

dfw76
Słyszał o Wieluniu

[quote="MATRIX"]Jesteś zbędny kolego, takich jak Ty powinno się wrzucać do wora troli bo wystarczy przeczytać Twoje 5 postów żeby wyrobić sobie opinie po co tu się zalogowałeś [/quote]

Po pierwsze nie jestem twoją koleżanką, po drugie trol to z ciebie , a po trzecie to jestem kobietą GAMONIU :!:

[quote="MATRIX"]wyłącznie żeby oczerniać i wypisywać brednie na temat Mariusza[/quote]
Prawda kole w oczy :D :D :D

Panterka
Moderator
żona admina :)

[color=green]Proszę wrócić do tematu! Resztę można wyjaśnić na PW.[/color]

red
Moderator

[color=green]Spokój mi tu!! :D
Człowiek odpali kompa dwie godziny pózniej niź zwykle a tu od razu takie awantury...
Kolejne posty nie na temat będą usuwane.[/color]

dfw76
Słyszał o Wieluniu

Posypuję głowę popiołem i cofam wszytkie zarzuty pod adresem właściciela restauracji By The Way. Mam nadzieje, że lada moment lokal zacznie prężnie funkcjonować.

Przepraszam

chlopczyk
Przyjeżdża na zakupy

[quote="dfw76"]Posypuję głowę popiołem i cofam wszytkie zarzuty pod adresem właściciela restauracji By The Way. Mam nadzieje, że lada moment lokal zacznie prężnie funkcjonować.
[/quote]

ojoj, nie wiem skąd ta nagła zmiana podejścia. Chyba Matrix nie postraszył Cię, strażą miejską, policją albo kolegami z osiedla, że się tak wystraszyłeś.
Ja dalej jestem w przekonaniu, że z lokalu szybko nic nie będzie, bo najprawdopodobniej właściciel postawił sobie za wysokie progi życiowe.

[color=red]Proszę nie urządzać wycieczek osobistych i takie sprawy wyjaśniać poprzez PW.
Uwagę swoją kieruję do pierwszego zdania, w/w posta.
Jaro[/color]

[ CLOSED ]
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum
Add this topic to your bookmarks
Printable version

Jump to: