|
By The Way |
| Author |
Message |
wieluń1975
Przejeżdżał przez Wieluń

|
Posted:
|
[ !!! ]
|
|
[quote="MATRIX"]podobno początek sierpnia[/quote]
Coś ruszyło :) Drzwi wejściowe są zaklejone białym papierem :) <a nie były> |
|
|
|
|
mario's
W trakcie przeprowadzki do Wielunia

|
Posted:
|
[ !!! ]
|
|
| Otwarcie lokalu przewidziane na 15 sierpnia. Już dziś zapraszam na oficjalną strone www.by-the-way.pl na której będziemy informować o godzinach otwarcia lokalu jak i dokładnym termine startu. |
|
|
|
|
yabos
Wieluniaczek

|
Posted:
|
[ !!! ]
|
|
| Tak co do strony... Bardzo fajna, ale mało co wkurza mnie tak jak muzyka na stronce. I pierwsze co robię po wejściu to szukam jakiegoś przycisku którym mogę ją wyłączyć. Tutaj nie jest zła, jakieś spokojne dźwięki, ale u mnie prawie zawsze uruchomiony jest winamp albo wieża i dodatkowa muzyka, tak samo jak jak pop-upy, przeszkadza. |
|
|
|
|
Alicja
Dojeżdża PKSem

|
Posted:
|
[ !!! ]
|
|
| Zapowiada się niezły lokal. Bardzo się cieszę, że w końcu będzie można posłuchać funk'u. [b]mario's[/b] mam nadzieję, że będziecie grać też smooth jazz... |
|
|
|
|
creative
Przyjeżdża na zakupy

|
Posted:
|
[ !!! ]
|
|
| to juz pewne ze 15? |
|
|
|
|
mario's

|
Posted:
|
[ !!! ]
|
|
[quote="Alicja"]mario's mam nadzieję, że będziecie grać też smooth jazz...[/quote]
z pewnością smooth jazz też się pojawi :)
[quote="creative"]to juz pewne ze 15?[/quote]
raczej tak :) |
|
|
|
|
c0o
Przejeżdżał przez Wieluń

|
Posted:
|
[ !!! ]
|
|
[quote]mario's napisał/a:
Jakiego piwa chcieli byście się napić w lokalu ?
[/quote]
PERŁA :!: :!: Pychota :D
[quote]Perła - marka piwa popularnego przede wszystkim na Lubelszczyźnie. Jest produkowane przez Perła Browary Lubelskie. Dostępne jest w butelkach zwrotnych, a także bezzwrotnych o pojemności 0,5 litra oraz w puszkach o takiej samej pojemności.
Piwo to wytwarzane jest przez browar w Lublinie i Zwierzyńcu.[/quote]
Co do stronki www fajnia ;) muzyczka spox :]
jedno co zauważyłem to jak powiększam okno przeglądarki (Firefox) to napis Copyright przemieszcza mi się na środek stronki.... :roll: |
|
|
|
|
mario's

|
Posted:
|
[ !!! ]
|
|
[quote="c0o"]PERŁA Pychota [/quote]
dziękuje za dalsze wskazówki i zachęcam do dalszych wypowiedzi gdyż do 15 sierpnia jeszcze troszke czasu zostało ;)
[quote="c0o"]jedno co zauważyłem to jak powiększam okno przeglądarki (Firefox) to napis Copyright przemieszcza mi się na środek stronki.... [/quote]
dzięki za uwage moze jakiś błąd w skrypcie, przekaze adminowi
pozdro |
|
|
|
|
Alicja
Dojeżdża PKSem

|
Posted:
|
[ !!! ]
|
|
| Jeśli chodzi o piwo to nic wyrachowanego - Grolsch albo Beck's. |
|
|
|
|
Maciej
W trakcie przeprowadzki do Wielunia EWI w Sercu

|
Posted:
|
[ !!! ]
|
|
| Jeśli mowa o piwie , TUBORG , choćby kosztowało dziesięć złotych za pół litra to jestem . Człowiek nie wynalazł lepszego :) |
|
|
|
|
dfw76
Słyszał o Wieluniu

|
Posted:
|
[ !!! ]
|
|
[quote="mario's"]Otwarcie lokalu przewidziane na 15 sierpnia.[/quote]
Witam. Czy lokal już otwarty ? Jakieś opinie ? |
|
|
|
|
chlopczyk
Przyjeżdża na zakupy

|
Posted:
|
[ !!! ]
|
|
| zdaje się, że czas BTW minął jeszcze przed otwarciem :) :P |
|
|
|
|
dfw76
Słyszał o Wieluniu

|
Posted:
|
[ !!! ]
|
|
[quote="wieluń1975"]Drzwi wejściowe są zaklejone białym papierem :)[/quote]
Dalej zaklejone - dziś tam przejeżdżałam , chyba nic tam nie rusza oprócz tego białego papieru :D
[quote="Alicja"]Zapowiada się niezły lokal. Bardzo się cieszę, że w końcu będzie można posłuchać funk'u[/quote]
Marzenia ściętej głowy :twisted: |
|
|
|
|
MATRIX [Deleted]
|
Posted:
|
[ !!! ]
|
|
Widzę że w Wieluniu to społeczeństwo jest zakłamane jak mało gdzie, oczywiście nie wszyscy ale jeden z drugim nic nie zrobi żeby móc się czymś pochwalić tylko krytykują innych. W dużej mierze jest to obiaw zazdrości ale również fałszywości.
Mam nadzieje marios że się tym nie przejmujesz i będziesz robił swoje. Jeszcze jedno nie przejmuj się tym tematem o który wspominałeś, na pewno będzie ok. Choć ta zmiana lokalizacji nie była by złym pomysłem. Trzymam kciuki i życzę powodzonka :) |
|
|
|
|
dfw76
Słyszał o Wieluniu

|
Posted:
|
[ !!! ]
|
|
[quote="MATRIX"]Widzę że w Wieluniu to społeczeństwo jest zakłamane[/quote]
Oj strasznie !!! Obiecują że otworzą a tu nici :cry:
[quote="MATRIX"]jeden z drugim nic nie zrobi żeby móc się czymś pochwalić tylko krytykują innych[/quote]
Może mam pomóc w podżyrowaniu kredytu :twisted:
[quote="MATRIX"]Trzymam kciuki i życzę powodzonka[/quote]
Ja również mocno trzymam kciuki , mam nadzieję że wkońcu będę mogła poznać to wspaniałe miejsce i zrelaksować się :grin: |
|
|
|
|
chlopczyk
Przyjeżdża na zakupy

|
Posted:
|
[ !!! ]
|
|
Matrix odwieczny obrońca "mariosika" i najbardziej obiektywna osoba na forum.
[quote="dfw76"][quote="MATRIX"]Widzę że w Wieluniu to społeczeństwo jest zakłamane[/quote]
Oj strasznie !!! Obiecują że otworzą a tu nici :cry:
[/quote]
A tu takie plany i zapytania o opinię potencjalnych klientów: jakie piwo? jaka muza? jakie naleśniki?... A to wszystko zaczęte od d... strony, bo najpierw trzeba zrobić kosztorys i obliczyć czy kogoś stać na otwarcie takiego lokalu. JAk nie, to trzeba może zacząć od catringu i gotowania w domu :P
Więc jak to się mówi LICZ SIŁY NA ZAMIARY! |
|
|
|
|
dfw76
Słyszał o Wieluniu

|
Posted:
|
[ !!! ]
|
|
[quote="chlopczyk"]Matrix odwieczny obrońca "mariosika"[/quote]
A może to jedna i ta sama osoba ale pod dwoma nickami :evil: |
|
|
|
|
chlopczyk
Przyjeżdża na zakupy

|
Posted:
|
[ !!! ]
|
|
[quote="dfw76"]
A może to jedna i ta sama osoba ale pod dwoma nickami :evil:[/quote]
Oj chyba przesadziłeś. Przecież w regulaminie forum jest to niedozwolone. A przecież chyba były moderator nie złamał by regulaminu. Chyba, że sam się musi dowartościowywać.... A takie wrażenie można odnieść czytając posty Matrixa... Albo jest najzwyczajniej zakochany... w koledze. :P |
|
|
|
|
Gregg Sparrow [Deleted]
|
Posted:
|
[ !!! ]
|
|
[color=green]Skończcie natychmiast te docinki... inaczej posypią się ostrzeżenia i banany :roll:
[/color] |
|
|
|
|
MATRIX [Deleted]
|
Posted:
|
[ !!! ]
|
|
[quote="dfw76"]Oj strasznie !!! Obiecują że otworzą a tu nici [/quote]
WYdej mi się że właściciel wyraził się jasno w swoich wcześniejszych postach, są sprawy które trzeba przejść i podawał przypuszczalny termin otwarcia. Da Grasso też otwierało się tyle czasu mimo że było wszystko gotowe:P później się zamknęło a tacy jak wy wieszali odrazu na lokalu psy, dzis ma się doskonale :)
[quote="dfw76"]Może mam pomóc w podżyrowaniu kredytu [/quote]
Jesteś zbędny kolego, takich jak Ty powinno się wrzucać do wora troli bo wystarczy przeczytać Twoje 5 postów żeby wyrobić sobie opinie po co tu się zalogowałeś
[quote="chlopczyk"]Matrix odwieczny obrońca "mariosika" i najbardziej obiektywna osoba na forum. [/quote]
Tak masz racje ! Obrońcą byłem i będę , w przeciwieństwie do Ciebie znam chłopaka i wiem że chce zrobić coś dla miasta i jego mieszkańców a nie siedzieć na (słowo wymoderowano)
[quote="chlopczyk"]A tu takie plany i zapytania o opinię potencjalnych klientów: jakie piwo? jaka muza? jakie naleśniki?... A to wszystko zaczęte od d... strony, bo najpierw trzeba zrobić kosztorys i obliczyć czy kogoś stać na otwarcie takiego lokalu.[/quote]
Co Ty możesz wiedzieć kolego, dobrze się siedzi z drugiej strony szkiełka i krytykuje a tu wcale nie chodzi w tym momencie o finanse , przynajmniej w kwesti otwarcia lokalu
[quote="dfw76"]A może to jedna i ta sama osoba ale pod dwoma nickami [/quote]
śmieszny jesteś i tyle Ci powiem, pojawiłeś się na forum tylko i wyłącznie żeby oczerniać i wypisywać brednie na temat Mariusza i lokalu, mam nadzieje że administracja zauważy Twoje śmiecenie i trolowanie
[quote="chlopczyk"]Oj chyba przesadziłeś. Przecież w regulaminie forum jest to niedozwolone.[/quote]
Dobrze że znasz regulamin. szkoda tylko że to drwina z Twoje strony !
[quote="gregg"]Skończcie natychmiast te docinki... inaczej posypią się ostrzeżenia i banany [/quote]
Dziękuje za w miare szybie zareagowanie w temacie |
|
|
|
|
dfw76
Słyszał o Wieluniu

|
Posted:
|
[ !!! ]
|
|
[quote="MATRIX"]Jesteś zbędny kolego, takich jak Ty powinno się wrzucać do wora troli bo wystarczy przeczytać Twoje 5 postów żeby wyrobić sobie opinie po co tu się zalogowałeś [/quote]
Po pierwsze nie jestem twoją koleżanką, po drugie trol to z ciebie , a po trzecie to jestem kobietą GAMONIU :!:
[quote="MATRIX"]wyłącznie żeby oczerniać i wypisywać brednie na temat Mariusza[/quote]
Prawda kole w oczy :D :D :D |
|
|
|
|
Panterka
Moderator żona admina :)

|
Posted:
|
[ !!! ]
|
|
| [color=green]Proszę wrócić do tematu! Resztę można wyjaśnić na PW.[/color] |
|
|
|
|
red
Moderator

|
Posted:
|
[ !!! ]
|
|
[color=green]Spokój mi tu!! :D
Człowiek odpali kompa dwie godziny pózniej niź zwykle a tu od razu takie awantury...
Kolejne posty nie na temat będą usuwane.[/color] |
|
|
|
|
dfw76
Słyszał o Wieluniu

|
Posted:
|
[ !!! ]
|
|
Posypuję głowę popiołem i cofam wszytkie zarzuty pod adresem właściciela restauracji By The Way. Mam nadzieje, że lada moment lokal zacznie prężnie funkcjonować.
Przepraszam |
|
|
|
|
chlopczyk
Przyjeżdża na zakupy

|
Posted:
|
[ !!! ]
|
|
[quote="dfw76"]Posypuję głowę popiołem i cofam wszytkie zarzuty pod adresem właściciela restauracji By The Way. Mam nadzieje, że lada moment lokal zacznie prężnie funkcjonować.
[/quote]
ojoj, nie wiem skąd ta nagła zmiana podejścia. Chyba Matrix nie postraszył Cię, strażą miejską, policją albo kolegami z osiedla, że się tak wystraszyłeś.
Ja dalej jestem w przekonaniu, że z lokalu szybko nic nie będzie, bo najprawdopodobniej właściciel postawił sobie za wysokie progi życiowe.
[color=red]Proszę nie urządzać wycieczek osobistych i takie sprawy wyjaśniać poprzez PW.
Uwagę swoją kieruję do pierwszego zdania, w/w posta.
Jaro[/color] |
|
|
|
|
|
|