Uzbierało mi się trochę drobnych i przyszła pora żeby to w końcu wymienić. Wszystko mam policzone i podzielone. 1 groszówki w 1 słoiku, 2 groszówki w drugim słoiku itd. Łącznie jest tego 206zł. Jeżeli ktoś pracuje w jakimś sklepie, kiosku itp. a może ktoś zna kogoś kto pracuje w takim miejscu? Drobnych nigdy za wiele;)
1gr: 18zł
2gr: 24zł
5gr: 38zł
10 i 20gr: 125zł
Chodzi o podzielenie w rulony po 10zł? Wymieniałem tak kiedyś w banku Lututowskim ale to była dużo mniejsza kwota:) Przecież ja tego mam ponad 10kg i rolowanie zajmie mi całą noc:) Dlatego szukam tutaj pomocy. Wszystko dwa razy policzone więc bez obaw, można przyjąć bez liczenia.
dawid W trakcie przeprowadzki do Wielunia się gra, się ma
Pomógł: 14 razy Wiek: 44 Dołączył: 27 Sie 2006 Posty: 1173 Piwa: 14/19 Skąd: znienacka
Wysłany: 2013-11-27, 10:31
Długo to zbierałeś?
_________________ Potrzebujesz DSL-a, Neostradę? Call me 502-408-902
Mialbym prośbę. Może ktoś z was będzie niedlugo robil tam zakupy? Możecie się zapytać czy wezmą 206zl drobnych i czy może być w słoikach?;-) Wolałbym wiedzieć zanim to wszystko zapakuje i pojadę
Pomógł: 46 razy Wiek: 44 Dołączył: 02 Sie 2006 Posty: 3905 Piwa: 79/18 Skąd: Wieluń
Wysłany: 2013-11-27, 11:54
Iziaberka napisał/a:
ak masz posegregowane to w Intermarche przy kasie obok alkoholi przyjmą bez problemu
W intermarche stoi liczarka monet - myślę że gdyby się dogadać że się przyjdzie w momencie kiedy nie ma dużego ruchu to może by przeliczyli na liczarce...
Warszawska 8
Wieluń
43 843 90 10
tu jest numer telefonu - zadzwoń zapytaj
_________________ Ludzie dzielą się na tych, którzy lubią koty i na pokrzywdzonych przez los...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum