Pomógł: 8 razy Dołączył: 05 Sty 2006 Posty: 235 Skąd: koniec świata
Wysłany: 2006-10-30, 12:39
Filip2006 napisał/a:
Nie nie jestem [pracownikiem spółdzielni] ale mam trochę o tym pojęcie studiowałem kierunek administracyjny i dodatkowo sie tym interesuję i pozatym jestem członkiem spółdzielni.
Mam do Ciebie pytanie testowe na wiarygodność:
podaj nazwiska składu zarządu i rady nadzorczej spółdzielni oraz napisz kto jest radcą prawnym spółdzielni.
Ostatnio zmieniony przez Mama 2006-10-30, 13:09, w całości zmieniany 1 raz
dawid W trakcie przeprowadzki do Wielunia się gra, się ma
Pomógł: 14 razy Wiek: 44 Dołączył: 27 Sie 2006 Posty: 1173 Piwa: 14/19 Skąd: znienacka
Wysłany: 2006-10-30, 12:57
Dziekuje Wam za wszystkie odpowiedzi. Dały mi wiele do przemyślenia i powiem wam co zrobiłem.
2 lata tem zakupując mieszkanie musiałem wcześniej zostac członkiem WSM za co zapłaciłem ok.800zł. Na dzień dzisiejszy "wpisowe" na członka WSM wynosi niecałe 300zł.
Złożyłem w WSM pismo z prośbą o wykreślenie mnie z listy członków WSM. Zarząd WSM na zebraniu rozpatrzył pozytywnie moją prośbę i oddał mi wpłacone pieniążki, ale tylko 608,15zł. Co stało się z pozostałą częscią 800zł nie mam pojęcia??
Po odebraniu w/w kwoty złozyłem w WSM wniosek o ponowne przyjęcie mnie w "poczet członków WSM".
Jestem zatem "teoretycznie" 300zł do przodu
pozdrawiam
_________________ Potrzebujesz DSL-a, Neostradę? Call me 502-408-902
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum