Sos do gratisowej pizzy nie jest gratisowy. Kosztuje astronomiczną kwotę 1,50 zł.
Przy drukowaniu następnej ulotki zamieścimy stosowne wyjaśnienie na pół strony.
PS. Widzę, że kolejne osoby narzekają na ilość sosów do pizzy z Big Bufflo
Na ilość dokładnie jedna kolejna osoba.
Będziemy wpuszczać tylko w krawatach - klient w krawacie jest mniej awanturujący się
Powtarzam, że ilość sosu w opakowaniu na wynos jest zawsze taka sama i niezmienna od kilku lat. Może rzeczywiście zmienimy opakowanie na sos na mniejsze i będziemy lac do pełna - jak kiedyś w Edenie (nie wiem jak teraz)
Pomógł: 5 razy Dołączył: 11 Gru 2010 Posty: 363 Otrzymał 2 piw(a) Skąd: Wie(życzka)luń
Wysłany: 2013-08-11, 11:56
Red nie wiem czy czytałeś mój poprzedni post - napisałem jak moja koleżanka znająca Twoich pracowników poprosiła o dużo sosu i dostała, ja zamawiając 10 minut wcześniej nie miałem nawet połowy.
Mogę Ci nawet fotkę udostępnić bo sam byłem wkurzony takim kumoterstwem.
Big Bufallo cenię tylko za chyba najlepszą lokalizacje w Wieluniu i długie godziny otwarcia. W mojej ocenie produkty tam oferowane (testowałem pizza, cheseburger i zapiekanka) są przeciętne.
Vosiak, generalnie po żadnym fast foodzie nie spodziewam się jakiś kulinarnych uniesień.
Barca, wszędzie jest jakieś kumoterstwo Czyli jak wnioskuję - nie doskwiera ci ilość sosu tylko fakt, że ktoś inny dostał więcej niż ty. Niestety jedyne co mogę zrobić, to zwrócić uwagę personelowi, żeby tak jawnie nie dyskryminował klientów. Bo przecież nie będę stał od rana do wieczora i pilnował ilości wlewanego sosu.
Ja pisałem, że każdy sos lany NA WYNOS jest lany wg wagi, więc tu ilość jest stała dla każdego i niezmienna od lat. Natomiast na miejscu często leje się z ręki i czasami ktoś tam może zostać obdarowany bardziej szczerze niż ktoś inny.
Może trzeba poszukać mniejszych pojemników?
Nevermind, Jakoś nie wszyscy potrafili to docenić,a skoro było za darmo to co nie którzy mieli bardzo oryginalne pomysły wykorzystania owych sosów,nie koniecznie na okrągłym placku.
Nevermind, Jakoś nie wszyscy potrafili to docenić,a skoro było za darmo to co nie którzy mieli bardzo oryginalne pomysły wykorzystania owych sosów,nie koniecznie na okrągłym placku.
Dokładnie z tego powodu sosy nie są juz ogólnodostępne.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum