Pomógł: 2 razy Wiek: 35 Dołączył: 24 Lip 2006 Posty: 285 Otrzymał 4 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2011-09-09, 09:10
Boks mi lotto, ale RTL nie zamierza nic kodować i zaprasza Polaków do oglądania (nie zdziwiłby mnie polskie reklamy).
_________________ Kolarstwo to nie jest gra. Kolarstwo to jest sport. Twardy, ciężki, który wymaga wiele wyrzeczeń. Można grać w piłke, tenisa lub hokeja. Ale nie można grać w kolarstwo. Jean de Gribaldy
Pomógł: 42 razy Wiek: 58 Dołączył: 04 Mar 2006 Posty: 4309 Piwa: 76/53 Skąd: wieluń
Wysłany: 2011-09-12, 09:46
I po ... walce. Przed nią, sądziłem że Kliczko "zmiecie" z ringu naszego Górala, było zaskakująco dobrze.
Faktem było, że wyglądało to jak walka Dawida z Goliatem, gdzie Adamek w moim odczuciu raczej kąsał rywala. A sam Kliczko czekał tylko na dogodny, kończący walkę cios. I w zasadzie każde Jego trafienie Adamka, kończyło się uginaniem się nóg Górala.
W każdym razie, ta walka wstydu Tomkowi Adamkowi nie przyniosła. Powinien tylko wyciągnąć odpowiednie wnioski, sam Kliczko zauważył, a ja się zgadzam że Adamek na wagę ciężką się nie nadaje ze względów ... naturalnych
_________________ Im dłużej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta.
Gregg Sparrow [Usunięty]
Wysłany: 2011-09-12, 10:16
Kliczko przez pół walki "bawił" się z nim. Gdyby chciał to po trzech rundach byłoby "po ptokach". Adamkowi udało sie tak długo tylko dlatego że gdyby za szybko przegrał to telewizje zgarnęłyby za mało za reklamy. A tak każdy z nich zarobił swoje, telewizje zarobiły swoje itd tylko buźka Adamka ucierpiała na tym strasznie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum