Pomógł: 1 raz Wiek: 35 Dołączył: 12 Mar 2014 Posty: 8 Otrzymał 3 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2015-03-15, 21:34 Wokalistka szuka zespołu
Młoda, ale doświadczona wokalistka szuka zespołu weselnego (zarobkowego) do którego mogłaby się przyłączyć, w okolicach Wielunia, bądź ościennych miast.
Witam,
poszukuje pracę jako grafik komputerowy.
Potrafię obsługiwać programy:
-Photoshop CS6,
-Illustrator CS6,
-Flash Professional CS6.
Potrafię przygotować różne materiały na potrzeby internetu (bannery statyczne i animowane, Loading page, Mailingi), wizytówki, layouty stron www, layouty ulotek, layouty kalendarzy, identyfikację wizualną, przygotować plik do druku.
Jestem osobą, która szybko się uczy, sumienna i punktualna.
Portfolio z swoimi dotychczasowymi pracami mogę wysłać na mail.
Z poważaniem.
Fajnym pomysłem jest jeżeli nie ma w Wieluniu szukania pracy online w innych miastach. Moja znajoma tak znalazła we Wrocławiu a pracuje z domu w Wielniu. Może warto w tym kierunku spróbować
Aktualnie łatwiej znaleźć pracę online i pracować z domu. Może jakiś własny biznes w tym czasie warto rozkręcić? Są różne firmy, które oferują pomoc finansową.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum